Muzika na točkovima za Dan mladih

  • Muzika na točkovima 2
  • Muzika na točkovima 1

Tradicionalnom manifestacijom biće obeležen Međunarodni dan mladih u Somboru.

„Somborsko leto za mlade 2019” počeće Muzikom na točkovima u ponedeljak 12. avgust od 19 sati. – Muzika na točkovima podrazumeva povorku mladih koji peške, na biciklima, rolerima, trotinetima, skejtovima i drugim prevoznim sredstvima prate pokretnu binu ulicama Sombora – kažu organizatori. Najavljuju da će na pokretnoj bini/kamionu, koji polazi sa platoa ispred Županije, nastupiti Milan Mika Aćimović aka: DJ Kawiar Mangueira. Vožnja kroz Sombor počinje u 19 i trajaće do 21 sat. – Nakon koncerta u pokretu koji će se završiti na popularnom „Ćelavom trgu”, žurka se seli u Garden bar (Kanalska 7 u Sombor) gde će od 21:30 nastupiti DJ Looda Sosa, Sajsi MC i Ruski Lekari – obavestili su organizatori.

Manifestaciju priređuju Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar uz finansijsku podršku Grada Sombora i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Partneri su, kao navode organizatori, još Kolping društvo Srbije i JKP Vodokanal.

Domaćini i organizatori pozivaju volontere, uzrasta od 15 do 30 godina, da pomognu organizatorima i doprinesu kvalitetu manifestacije. Zainteresovani mogu da se prijave putem e-mejla: secprijave@gmail.com ili putem telefona 025 444 249, najkasnije do subote 2. avgusta 2019. godine. Pokrovitelji manifestacije su grad Sombor, Ministarstvo omladine i sporta i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.